City•Flor rozen zijn niet alleen op hun mooie bloemen geselecteerd maar hebben vaak een goede onkruid onderdrukking, geen wildopslag en een rijke en lange doorbloei.

Binnen het City•Flor® assortiment zijn speciale soorten geselecteerd voor minder goede omstandigheden zoals: schrale bodem, strooizout, uitlaaatgassen en schaduw. Deze omstandigheden komen vooral voor bij boomspiegels, sttraatbegeleiding, rotondes, talud en plantenbakken. Per soort wordt in de brochure met strerretjes aangegeven waar de roos geschikt voor is.

Rozen voor bloembakken en lage perken

Het Haze® assortiment is speciaal ontwikkeld voor de toepassing in bloembakken en lage perken. Door zijn compact bossige groeiwijze zijn deze rozen hiervoor zeer geschikt.
Op de volgende bladzijde genoemde soorten hebben een rijke bloei en geven door de overhangende takken een mooi vullend beeld in bloembakken en perken.

De enkele bloemen die zo uitbundig bloeien geven het perk of bloembak een overweldigende uitstraling. Deze rozen geven een prachtig kleurenspel door het contrast van de bloem met de meeldraden.